By: dona lowii

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Dec-2006 07:52 Email | Share | | Bookmark
Cenderahati Tetamu (isi telur/gula2)

 
Ini antara collection yang terbaru. warna boleh ikut suka.
RM 2.50 satu

untuk maklumat lanjut: email donalowii@gmail.com


Friday, 24-Nov-2006 05:26 Email | Share | | Bookmark
Pengantin Salwa&Jeff

 
Kepada Sahabat ku Salwa, semoga berbahagia ke anak cucu..
Kepada sahabat2ku yang lain, kalo kawin jangan lupa jemput aku.......!


Friday, 24-Nov-2006 04:39 Email | Share | | Bookmark
Bungeku De Taman

 
 
 
View all 8 photos...
Duduk2 kat branda rumah tu, nampak lak pokok2 bunga ibuku yang tak brape nak berbunga. Ini jelah antara harapan bunga ibuku yang tinggal kat taman tu. Lalang pun sempat tumpang...hehe


Monday, 20-Nov-2006 04:40 Email | Share | | Bookmark
donalowii

 
 
 
View all 9 photos...
Adik ku konvo. Letih! terkejar2 macam aku lak yang handle konvo tu. Nak cari member punye pasal terpakse ekor die kesana kemari.... almaklumlah... konvo, excited tu penting. Tp last2 brape kerat je member die yang dapat di cari. Ape2 hal tahniah kepada adikku. eh lupe lak, dan kawan2nye juga...


Monday, 20-Nov-2006 03:48 Email | Share | | Bookmark
donalowii

yaya
 
 
View all 14 photos...
Hmmm... tengok2 gambar orang lain, seronoknye diorang ade DSLR, complete equip, flash etc. Namun begitu, aku pun ade gak, tp DCC (digital compact camera) jadilah.. berbekalkan kamera tulah aku berusaha nak menapak di dunia fotografi ni.. Alhamdulillah.. merasa jugak kereta sendiri skarang ni..

Kepada kawan2 aku yang dah berjaya, dan dah melambak diorang post picture kat fotopages ni, semoga usaha korang akan membawa kepada kejayaan yang lebih cemerlang.....


[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net